Urtekurs

TID


Torsdag 3. juni 2021

fra kl.19.00

PRIS


350 kr p.p.


OM


FRA NATURENS SPISKAMMER

Krydderurter til bruk i husholdningen


Visste du at skogene i Norge bugner av mat vi kan spise? Vil du lære mer om spiselige planter fra naturen som du kan anvende i maten? Plantene kan brukes som hovedingrediens i matlaging, som et tilbehør, eller bare som et lite krydderdryss over maten.


På dette kurset tar jeg for meg høsting, bearbeiding og bruk av mange forskjellige urter som:

  • skvallerkål
  • bjerk
  • brennesle
  • løvetann
  • granskudd
  • geitrams


Foredraget varer cirka. 1,5 til 2 timer.


Kursleder er Mona Lunby som er kokk og kostøkonom. Mona har stor interesse for tradisjonsmat og mat fra naturen. Hun har også med seg noen varer for salg:  granskuddsirup, rognebærgele, flere te og krydderier



Om du har spørsmål, ta gjerne kontakt direkte med Mona.